CNC-drejning, CNC- fræsning, CNC-langdrejning og CNC-bearbejdning

Søger du CNC-bearbejdede emner omkring Aars eller København?

Hos PP Maskinteknik har vi løbende investeret i moderne produktionsteknologi inden for blandt andet CNC-drejning, CNC-fræsning, CNC-langdrejning og CNC-bearbejdning. Derved har vi i dag et set-up af effektive og fleksible maskiner, som i kombination med de mange års erfaring, vi besidder, giver en moderne maskinfabrik med en dynamisk og fleksibel produktion. Vi kan med kort varsel og høj præcision levere de bearbejdede emner og ydelser, du som kunde måtte ønske. Vi tilbyder CNC-drejning, CNC-fræsning, CNC-langdrejning og CNC-bearbejdning for kunder i Aalborg, Viborg, resten af Jylland og København.

CNC-bearbejdning af store og små serier

Vi er først og fremmest stærke, når det gælder CNC-bearbejdning med produktion af maskindele og emner efter dine tegninger, og det såvel store som små serier (1 – 10.000). Men vi går også gerne ind som sparringspartner og leverandør, når det gælder produktudvikling med hjælp til at finde den optimale produktionsform, materialevalg samt fremstilling af 0-serier. Vi leverer maskinbearbejdning / spåntagende bearbejdning af emner i metal og plast.

CNC-langdrejning

Vi udfører også CNC-langdrejning, til produktion af små komplekse præcisionsdele, samt lange emner med små diametre. Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om, hvilke emner vi kan bearbejde.

​Hør mere om CNC-drejning og CNC-fræsning

PP Maskinteknik er en virksomhed med speciale i CNC-drejning og CNC-fræsning. Vi har mange års erfaring i branchen og leverer altid kvalitetsarbejde til vores kunder. Vores moderne maskiner og erfarne medarbejdere sikrer, at vi altid kan levere arbejde til tiden og til den aftalte pris.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt. Ring på telefon 25 21 99 86 eller skriv en mail til mail@ppmaskinteknik.dk for at høre mere om vores CNC-drejning, CNC-fræsning eller anden CNC-bearbejdning.

mail@ppmaskinteknik.dk