CNC-drejning og CNC-bearbejdning

Hos PP Maskinteknik har vi løbende investeret i moderne produktionsteknologi inden for blandt andet CNC-drejning og CNC-bearbejdning.

Derved har vi i dag et set-up af effektive og fleksible maskiner, som i kombination med de mange års erfaring vi besidder, giver en moderne maskinfabrik med en dynamisk og fleksibel produktion, hvor vi med kort varsel og høj præcision kan levere de bearbejdede emner og ydelser, du som kunde måtte ønske. Vi tilbyder CNC-drejning og anden CNC-bearbejdning for kunder i Aalborg, Viborg og resten af Jylland.

CNC-bearbejdning af store og små serier
Vi er først og fremmest stærke, når det gælder CNC-bearbejdning med produktion af maskindele og emner efter dine tegninger, og det såvel store som små serier (1 – 10.000). Men vi går også gerne ind som sparringspartner og leverandør, når det gælder produktudvikling med hjælp til at finde den optimale produktionsform, materialevalg samt fremstilling af 0-serier. Vi leverer maskinbearbejdning / spåntagende bearbejdning af emner i metal og plast.

Via Termisk sprøjtning kan vi reparere og optimere sliddele, meget effektiv til reparation af aksler, øge slidstyrken og/eller korrosionsbeskyttelse af emner, læs eventuelt mere her, termisk sprøjtning.​

Vort set-up er også velegnet til at træde til, såfremt der er driftsstop og behov for en hurtig og kvalificeret service i forbindelse med fremstilling eller tilpasning af dele til reparationsopgaver.

​Hør mere om vores CNC-drejning
Ring på telefon 25 21 99 86 eller skriv en mail til mail@ppmaskinteknik.dk for at høre mere om vores CNC-drejning eller anden CNC-bearbejdning.