Firmaprofil

Bo Pedersen som står bag og er synonym med PP Maskinteknik er udlært hos MAN B&W Holeby på Lolland i 1988 med speciale i spåntagende bearbejdning, hvor han i en årrække har varetaget produktion af motorkomponenter med høj tolerance bl.a maskinbeabejdning af knastaksler.

Da B&W’s produktion i Holeby nedlægges i 2005 flytter Bo med til Frederikshavn hvor knastaksel produktionen fortsætter, herunder med oplæring af et team på 10 mand og efterfølgende teamleader.

De mange års erfaring og know-how omkring metalbearbejdning og produktion af komplekse CNC bearbejdede emner vælger Bo i 2007 at føre videre nu i eget regi, hvor han i Aars er initiativtager til opstarten af PP Maskinteknik med CNC bearbejdning som speciale og med målet om som en moderne og dynamisk maskinfabrik at servicere alle

typer virksomheder med produktion i serier fra 1 til 10000 emner, herunder også renoveringsopgaver inden for industri og landbrug, f.eks renovering af foraksler, f.eks renovering af slidte traktor foraksler, termisk sprøjtning af aksler så de får ny metalbelægning samt renovering af gearhuse.

PP Maskinteknik er i dag en moderne og dynamisk maskinfabrik, hvor der er investeret i førende produktionsteknologi (Se evt. maskinliste her) og hvor Bo som frontmand altid er parat til at finde en utraditionel løsning på selv den mest umulige CNC opgave, det uanset om det er kompleksitet, tolerancer eller leveringstid. Og så er en aftale en aftale!​​

fællesbillede
mail@ppmaskinteknik.dk